Als je mag kiezen, wat is voor jou dan het meest belangrijk: je werk, je relatie (of gezin), je gezondheid, je vrije tijd of zingeving?

Met deze vraag startte ik de bijeenkomst.
De deelnemers kregen vijf minuten tijd om hierover na te denken. Mijn ervaring is dat gezondheid en relatie hoog scoren bij de deelnemers.

Toen ik de deelnemers de vraag stelde of hun partner en kinderen dit in de dagelijkse praktijk ook zo ervaren, werd er besmuikt gelachen – een vorm van herkenning dat dit niet het geval is. Werk staat dan bijna altijd op de eerste of tweede plaats volgens het zogenoemde thuisfront. Er is dus een groot verschil tussen wat we enerzijds belangrijk vinden en anderzijds de keuzes die we maken.”

Toon Gerbrands,
CEO PSV in zijn boek ‘Mijn stijl’

Boekreview: Mijn stijl van Toon Gerbrands – ‘Een intrigerend boek’

april 9th, 2018|0 Comments

Recensie: Mijn stijl van Toon Gerbrands - een interessant en intrigerend boek over wat topsport vraagt van goed management en hoe goed management kan bijdragen aan topsport. Recensie van Paul Misdorp via [...]

Leven als gewoonte

april 9th, 2018|0 Comments

Leven als gewoonte In het algemeen kunnen we heel slecht tegen het verlies of het doorbreken van onze gewoontes en psychologisch gezien is dat goed verklaarbaar. Gewoontes beschermen ons tegen de noodzaak [...]

Artikel: Inenting tegen stress

april 9th, 2018|0 Comments

Inenting tegen stress ‘Midden in de nacht werd ik badend in het zweet wakker. Mijn hart ging als een razende tekeer en ik had het gevoel dat mijn borst uit elkaar zou [...]

2018-01-18T18:42:22+00:00

Aanmelden

Vragen?

Leidseveer 2 (Tribes), 3511 SB Utrecht

Phone: 0031 (0)30 307 29 42

Web: Focus Learning Journeys